Om Kaj Lindhagen

P1000900 Jag heter Kaj Lindhagen och är 47 år och arbetar på konsultbasis med projektledning, byggledning, kontroll i företaget Thilia Bygg AB. Mina uppdrag har under åren varit varierande, men har till största delen varit produktionsledning och samordning vid om- och tillbyggnadsarbeten samt nyproduktion. Jag har genom åren utökat mina kunskaper och åtar mig nu även bl a uppdrag inom kontrollansvar och entreprenadbesiktning. Jag har byggnadsteknisk utbildning och är utbildad fastighetsmäklare.

Jag är av SP Certifiering certifierad kontrollansvarig behörighet N, certifikat SC1431-12 och av Kiwa Sverige certifierad entreprenadbesiktningsman enligt CBM certifieringsregler, certifikat nummer 5087. Jag uppdaterar med jämna mellanrum mina kunskaper inom det område jag arbetar genom att följa utvalda branschspecifika kurser.

Jag bor i Tyresö kommun som ligger i anslutning till Stockholms skärgård. Mina fritidsintressen är framförallt skärgården, båtliv, mountainbike och golf. Andra sporter som har gett mig fina upplevelser är utförsåkning på skidor i franska alperna och skärmflygning. För några år sedan gjorde jag en minnesvärd resa till Australien och Nya Zeeland.

Väl mött!

Kaj Lindhagen, Thilia Bygg AB